Winkelwagen
Artikelen: 0 | Prijs: € 0,00

Profiel van Judith

Over mijzelf

Ik ben Judith en ik woon door de weeks in Vorden en in het weekend in warnsveld, daar heb ik 1 kat. Ik ben 25 jaar. Ik werk sinds 2018 bij uniekkado in Doetinchem.

Dit zijn mijn werkzaamheden

Dit zijn mijn werkzaamheden: Ik werk vooral in het atelier en daar doe ik van alles wat: Dikke dames poppen maken: Ik ben het nog aan het leren en ga binnenkort ook een pulpcursus volgen. Verder maak ik ook schilderijen en schilder ik af en toe ook op hout. In de toekomst wil ik ook nog in de winkel leren werken.

Dit zijn mijn hobby's

Dit zijn mijn hobby's: Thuis knutsel ik ook veel: Ik ben ook begonnen met handlettering. Ik heb met mijn moeder ook een schilderij gemaakt van een Zeemeermin: die hangt met veel trots in mijn eigen woonkamer: Ik hou ook van lezen en shoppen. En doe graag gezellige dingen met mijn vriendinnen en af en toe ga ik eens een avondje uit. Ook hou ik van muziek en theater. Dit jaar ben ik naar de musical soldaat van oranje geweest en later dit jaar ga ik nog naar de K3 vlindershow.

Mijn favoriete vakantie

Ik hou van culturele stedentripjes zoals Londen en Parijs, maar ik ga ook vaak in Nederland op vakantie meestal lekker naar de waddeneilanden Ameland en Terschelling. Ik wil ook nog een keer naar het lekker warme Spanje.

Zozijn
Korte Kapoeniestraat 1b - 5a
7001 CA Doetinchem
T 088-5751610